Chat with us, powered by LiveChat

IT OUTSOURCING

Företag med mellan 10-100 anställda hamnar ofta i ett läge där man inte har råd att ta nödvändiga investeringar för att lyfta verksamhetens IT till den nivå som krävs för att säkra driften samtidigt som man gör sig beroende av nyckelpersonal för att hantera den ofta adhoc-mässigt uppsatta driftmiljön. Detta innebär avsevärda risker i en värld där IT har en mycket central roll i de flesta organisationer. Det är heller sällan möjligt för en enskild IT-avdelning att hitta de lösningar som ger ditt företag en konkurrensfördel.

Höj kvalitén
Ta del av våra processer och vår miljö
Prisvärt
Sänk capex med vårt SaaS sortiment
Minska risken
Med vår stordriftsmiljö kommer mycket hög redundans

Mångsidighet

Outsourcing kan ske på olika sätt. Har du hårdvara som behöver skrivas av innan nya investeringar kan tas? Självklart kan vi nyttja befintliga system i enlighet med dina önskemål. Har du behov av personal på plats? Vi kan erbjuda konsulthjälp på plats, alternativt kan vi gå in som strategisk partner där vi lyfter viss del av ansvaret från driftorganisationen. Sannolikt kommer de tacka oss för att möjligheten att vara lediga på sommaren och slippa jourjobb på nyårsafton. Ett outsourcing-scenario anpassas 100% efter dina förutsättningar och affärsidén är att du som kund skall få en bättre tjänst samtidigt som du sparar pengar.

Med vårt utbud av standardprodukter och tjänster som bas kan vi designa en skalbar lösning där ditt engagemang blir en del av vår stordriftsmiljö. Du kommer lyfta din redundans- och beredskapsnivå mångfaldigt samtidigt som du helt slipper risken att tappa nyckelkompetens från företaget då vår teknikerkår kommer hantera ditt engagemang med utgång i den dokumentation som upprättas. Behöver du ny funktionalitet? Vi har antagligen gjort det förut, du behöver inte uppfinna hjulet igen i egen regi, vi hjälper dig med design, projektering och implementation.

Standartjänster

Affärsfördelar IT Outsourcing

Säkra upp driftmiljön
Få hjälp med att bygga din kärnverksamhet från ett IT-perspektiv
Minska investerings- och personalkostnader
Få en förutsägbar kostnad för din IT-miljö

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion kring era IT-behov. Vi ser fram emot att höra från er.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Gustavslundsvägen 141A
167 51 Bromma
Support: 08-320 360, Sälj: 08-50677361
support@levonline.com, sales@levonline.com