Chat with us, powered by LiveChat

KONSULTTJÄNSTER

Vissa uppdrag faller utanför ramen för ett driftåtagande. I syfte att vara en helhetsleverantör av IT-tjänster har vi ett konsultben med mångårig erfarenhet av design, projektering och implementation av IT-tjänster redo att hjälpa er med förändringsarbete och nyimplementation samt på platsen assistans.

Enkelt
En leverantör både för prenumerations- och konsulttjänster
Prisvärt
Vi har kortast möjliga startsträcka
Mångsidigt
Vi har en mycket stor bredd på våra konsulter

Hosting

Vi jobbar med implementation och förändringsarbete av/med ert hostingengagemang hos oss. Vi kan hjälpa er att lösa problematik som uppstår med er applikation eller installation och även föreslå och implementera nya lösningar som uppfyller era krav med minimal inblandning från er sida. Tillsammans har vi en mycket bred kunskapsgrund liksom en stor mängd erfarenhet och kan åta oss uppdrag inom de flesta områden.

Vi har flera utvecklare som kan hjälpa er att bygga ett helt anpassat system. Vi har lång erfarenhet av utveckling i flera rapid development frameworks och kan bygga anpassade applikationer helt enligt er kravställning mycket fort.

Utveckling

Desktop

Behöver ni hjälp med er kontors-IT på plats? Våra konsulter kommer på besök och blir resurser för era anställda. Vi ser som regel även mycket förbättringspotential och håller det givetvis inte för oss själva. Vår målsättning är alltid att IT skall vara en en verksamhet och dess anställdas största tillgång och ger oss inte förrän detta är en verklighet för samtliga på ert bolag.

Affärsfördelar Konsulttjänster


One-stop-shop, vi kan ert engagemang och är snabbast att lösa era problem
Vi ser potentialen i er miljö tack vare vår insyn
Hjälp på plats
Skapa en fullständigt anpassad applikation snabbt

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion kring era IT-behov. Vi ser fram emot att höra från er.


Lindhagensgatan 126
112 51 Stockholm
Support: 08-320 360, Sälj: 08-50677361
support@levonline.com, sales@levonline.com