WEBBHOTELL

Vi erbjuder skalbara, hanterade paket för hosting av ert företags hemsida och e-post. Våra kunder åtnjuter marknadens bästa upptid och en personlig, engagerad supportorganisation som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa till utöver det vanliga. Via vår lättarbetade kontrollpanel kan ni hantera hela ert engagemang direkt, alternativt givetvis kontakta oss via e-post eller telefon så hjälper vi till. I grunden ingår utrymme för hemsidor och e-post som går att skala upp (och ner) efter behov. Om er behovsbild förändras utöver vad som passar in i något av våra paket kan vi givetvis även hjälpa till med en för er helt anpassad lösning.

Driftsäkerhet
Vi har en lång erfarenhet av att drifta komplicerade tekniska lösningar. Vår nuvarande miljö med lastbalanserade och klustrade tjänster i helt virtualiserade högkvalitetsmiljöer i moderna serverhallar ger oss möjlighet att leverera en riktigt hög driftsäkerhet.
Kundbemötande
Vi tycker det är viktigt att kunder bemöts och problem avhjälps på bästa möjliga sätt. Vår support har hög teknisk kompetens, vilket gör att vi snabbt kan svara på Dina frågor samt ge dig den hjälp du behöver vare sig det gäller abonnemangsfrågor eller avancerad teknik.
Flexibilitet
Vi erbjuder allt ifrån mindre webbhotellspaket till stora komplexa driftslösningar. Vi har kompetensen som krävs för att du ska kunna växa smidigt hos oss, och du får många stordriftsfördelar även som liten kund.

Om domänregistrering är det vikigaste för dig väljer du vår parkeringstjänst.

• Parkering av domän i vår DNS
• Vidarebefordran av e-post
• Ändra DNS-pekningar

Domänparkering nyttjas i det fall man inte har behov av ett fullskaligt abonnemang för hemsida och e-post. Tjänsten innebär att domänen, som registreras av Levonline eller som du flyttar till oss, hanteras av vårt system.

I tjänsten ingår möjlighet att vidarebefordra e-post på den aktuella domänen till valfri e-postadress hos annan operatör. E-post som skickas till adresser på din domän hos oss, filtreras för Spam & Virus innan de skickas vidare till dig.

Vidare kan du själv välja hur olika pekare ska se ut för domänen i vår DNS – kan exempelvis vara att du vill peka en underdomän någon annanstans eller att du vill att mailen pekar mot din egna mailserver.

Webbhotell med PHP, ASP, SSH, MySQL, statistik, spam- och virusfilter

• 50 GB utrymme
• 100 000 st filgräns
• 100 GB trafik
• 75 brevlådor & 50 domäner
• Kostnadsfri SSL via Let’s Encrypt

 

Webbhotellet Business Class passar företag och föreningar som behöver e-post och utrymme för hemsida under egen domän (http://www.företag.se/) samt har behov av databaser.

Levonlines Business Class abonnemang har stöd för MySQL databaser, vilket innebär att hemsidan kan göras mer dynamisk och större datamängder blir enkelt sökbara för besökaren. Databaser används med fördel för produkt- och prisinformation, nyhetsarkiv mm, där kraven är att det skall vara smidigt att uppdatera.

Stöd för de flesta typer av scriptspråk ingår naturligtvis, såsom PHP och bash samt SSI. Uppladdning av hemsidor sker smidigt med FTP eller SSH och med ett utrymme på 50 GB kan en mängd olika filer läggas upp på webbhotellet, inklusive databaser, bilder, musik eller video.

Det är möjligt att koppla 50 st domäner till abonnemanget utan extra kostnad. Valet är ditt, huruvida dessa skall kopplas till startsidan eller till en underkatalog. Att koppla en extra domän till en underkatalog kan vara lämpligt om du vill köra en kampanjsite separat från din vanliga hemsida eller om du har ett varumärke och du vill att dess domännamn skall ta besökaren direkt till en produktsida. Dina extra domäner kan du koppla till webbhotellet när som helst, du behöver alltså inte göra detta i beställningsögonblicket.

75 st brevlådor ingår och obegränsat antal e-postadresser kan kopplas till dessa, alternativt vidarebefordras till externa adresser. E-posten kan nås på flera olika sätt. Abonnemanget stödjer dels hämtning med POP3/IMAP, tekniker som de flesta e-postklienter stödjer (exempelvis Outlook), men även Webmail, vilket är smidigt om man är på resande fot och inte har tillgång till sin ordinarie dator. För att du skall känna dig trygg, har vi valt att filtrera all inkommande och utgående e-post från virus samt tillser att spam (oönskad e-post) märks upp eller raderas innan den når din brevlåda.

SSH, MySQL, SSL, spam- och virusfilter

• 100 GB utrymme
• 250 000 st filgräns
• 200 GB trafik
• 100 st brevlådor & 100 st domäner
• Kostnadsfri SSL via Let’s Encrypt

Den grundfunktionalitet som Economy- & Business abonnemanget erbjuder ingår givetvis även i First Class, vilket gör det utmärkt för företag och föreningar som behöver e-post och väl tilltaget med utrymme för hemsida under egen domän.

SSL-Certifikat kan beställas som tilläggstjänst till First Class och det innebär att en krypterad förbindelse kan upprättas mellan hemsidan och besökaren – lämpligt om känslig information skall föras över, såsom personuppgifer eller kreditkortsdetaljer.

Det ingår även stöd för de flesta typer av scriptspråk, såsom PHP och bash samt SSI. Uppladdning av hemsidor till ditt webbhotell sker smidigt med FTP och SSH samt med ett stort utrymme på 100 GB kan en mängd olika filer läggas upp,inklusive databas, bilder, musik, CAD-ritningar och även videoklipp.

Du kan koppla 100 st domäner till webbhotellet utan extra kostnad, vilket kan passa det större företag bra om man vill ha separata hemsidor för olika dotterbolag eller varumärken. Du kan även erhålla ett obegränsat antal subdomäner per domän, genom s.k Wildcard DNS (vadsomhelst.företag.se exmpelvis). Valet är ditt, huruvida dessa skall kopplas till startsidan eller till en underkatalog. Att koppla en extra domän till en underkatalog kan vara lämpligt om Du vill köra en kampanjsite separat från din vanliga hemsida eller om du har ett varumärke och du vill att dess domännamn skall ta besökaren direkt till en produktsida. Dina extra domäner kan du koppla till abonnemanget när som helst, du behöver alltså inte göra detta i beställningsögonblicket.

Med 100 st brevlådor täcker abonnemanget i grundutförande alla företags behov. E-posten kan nås på flera olika sätt. Abonnemanget stödjer dels hämtning med POP3/IMAP, tekniker som de flesta e-postklienter stödjer (exempelvis Outlook), men även Webmail, vilket är smidigt om man är på resande fot och inte har tillgång till sin ordinarie dator.För att du skall känna dig trygg, har vi valt att filtrera all inkommande och utgående e-post från virus samt tillser att SPAM (oönskad e-post) märks upp eller raderas innan den når din brevlåda.

Webbhotell extra allt samt möjlighet till äkta SSL certifikat.

• 200 GB diskutrymme
• 500 000 st filgräns
• 400 GB trafik/månad
• Kostnadsfri SSL via Let’s Encrypt

Royal Class är Levonlines flaggskepp. Utöver all den funktionalitet som de enklare abonnemangen inkluderar, har vi här introducerat stort utrymme, många brevlådor och ett av branschens bästa serviceavtal (SLA).

Äkta SSL-Certifikat kan beställas som tilläggstjänst till Royal Class och innebär att en krypterad förbindelse kan upprättas mellan hemsidan och besökaren – lämpligt om känslig information skall föras över, såsom personuppgifter eller kreditkortsdetaljer.

Paketet har stöd för de flesta typer av scriptspråk, såsom PHP och bash samt SSI. Uppladdning av hemsidor sker smidigt med FTP eller SSH och med ett utrymme på hela 200 GB kan en mängd olika filer läggas upp, inklusive databas, bilder, musik, CAD-ritningar och videoklipp.

Upp till 200 domäner kan kopplas till ditt webbhotell utan extra kostnad, vilket kan passa det större företaget bra om man vill ha separata hemsidor för olika dotterbolag eller varumärken. Utöver dessa domäner kan även ett obegränsat antal subdomäner erhållas, genom s.k Wildcard DNS (vadsomhelst.företag.se). Valet är ditt, huruvida dessa skall kopplas till startsidan eller till en underkatalog. Att koppla en extra domän till en underkatalog kan vara lämpligt om du vill köra en kampanjsite separat från din vanliga hemsida eller om du har ett varumärke och du vill att dess domännamn skall ta besökaren direkt till en produktsida. Dina extra domäner kan du koppla till abonnemanget när som helst, du behöver alltså inte göra detta i beställningsögonblicket.

Med 100 st brevlådor täcker abonnemanget i grundutförande de flesta företags behov. Behövs fler brevlådor, kan abonnemanget enkelt utökas. E-posten kan nås på flera olika sätt. Abonnemanget stödjer dels hämtning med POP3/IMAP, tekniker som de flesta e-postklienter stödjer (exempelvis Outlook), men även Webmail, vilket är smidigt om man är på resande fot och inte har tillgång till sin ordinarie dator. För att du skall känna dig trygg, har vi valt att filtrera all inkommande och utgående e-post från virus samt tillser att SPAM (oönskad e-post) märks upp eller raderas innan den når din brevlåda.

Thawte SSL123
Finns att köpa som tilläggstjänster i Royal Class för 1200 SEK/år inkl. en IPV4-adress

För hemsida med PHP, ASP, Statistik, flera domäner, spam- och virusfilter

• 20 GB utrymme
• 50 000 st filgräns
• 40 GB trafik/månad
• 50 brevlådor & 20 domäner
• Kostnadsfri SSL via Let’s Encrypt

Economy Class webbhotell rekommenderar vi till mindre företag, föreningar samt familjer som behöver e-post och hemsida på egen domän. En egen domän innebär att e-postadresserna kan bli av formen namn@foretag.se och webadressen blir i sådant fall www.foretag.se.

Med ett Economy Class abonnemang finns möjlighet att nyttja scriptspråk, såsom ASP, PHP, CGI (Perl, Python, bash) samt SSI. Uppladdning av hemsidor sker smidigt med FTP eller Frontpage och det väl tilltagna utrymmet om 20 GB gör att inte bara text kan läggas upp, utan också bilder musik och film.

Du kan koppla 20 st domäner till ditt webbhotell utan extra kostnad och väljer själv huruvida dessa skall kopplas till startsidan eller till en underkatalog. Att koppla en extra domän till en underkatalog kan vara lämpligt om du vill köra en kampanjsite separat från din vanliga hemsida eller om du har ett varumärke och du vill att dess domännamn skall ta besökaren direkt till en produktsida.

50 st brevlådor ingår och obegränsat antal e-postadresser kan kopplas till dessa, alternativt vidarebefordras till externa adresser. E-posten kan nås på flera olika sätt. Abonnemanget stödjer dels hämtning med POP3/IMAP, tekniker som de flesta e-postklienter stödjer (exempelvis Outlook), men även Webmail, vilket är smidigt om man är på resande fot och inte har tillgång till sin ordinarie dator. För att du skall känna dig trygg, har vi valt att filtrera all inkommande och utgående e-post från virus samt tillser att spam (oönskad e-post) märks upp eller raderas innan den når din brevlåda.

Economy Class Business Class First Class Royal Class
FTP
Adm. via SSH
Aktiva Spam- & Virusskydd
Antal domäner 20 st 50 st 100 st 200 st
Antal MySQL databaser 1 st 5 st 10 st 20 st
Brevlådor (POP/IMAP) 50 75 st 100 st 100 st
Daglig backup
Diskutrymme 20 gb 50 gb 100 gb 200 gb
Filgräns 50 000 st 100 000 st 250 000 st 500 000 st
Egna error-sidor
Extra trafik 30 kr/gb 30 kr/gb 30 kr/gb 20 kr/GB
Flytt av befintlig domän 0 kr 0 kr 0 kr 0 kr
Grafisk statistik
Kontrollpanel
Lösenordskyddade sidor
Mod Rewrite
Bash
PHP
Schemalägga cronjob
SSI (Server Side Includes)
SSL med möjlighet till eget cert.
Support via telefon och e-post
Trafik 20 gb/mån 100 gb/mån 200 gb/mån 400 gb/mån
Webb-adm. av e-postadresser
Webbmail
Wildcard DNS / fria subdomäner
Äkta SSL cert 1200 kr/år